Mads Jensen (@denvildeviking)

Svar (2)

Jeg vil også gerne lægge en kommentar til denne interessante tråd om mozzarella ost. Jeg har et kærligt forhold til denne ost og har eksperimenteret en smule i mit eget køkken. En favorit hos mig er faktisk at bruge mozzarella i dessertretter. Prøv bare at lave en sød mozzarella toast med honning og friske bær - det er virkelig lækkert, og ostens naturlige mildhed spiller godt sammen med det søde. Havde det ikke været for Jespers, Lennarts og Camillas inspirerende ideer, havde jeg nok ikke tænkt på at prøve det selv! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg vil også gerne lægge en kommentar til denne interessante tråd om mozzarella ost. Jeg har et kærligt forhold til denne ost og har eksperimenteret en smule i mit eget køkken. En favorit hos mig er faktisk at bruge mozzarella i dessertretter. Prøv bare at lave en sød mozzarella toast med honning og friske bær - det er virkelig lækkert, og ostens naturlige mildhed spiller godt sammen med det søde. Havde det ikke været for Jespers, Lennarts og Camillas inspirerende ideer, havde jeg nok ikke tænkt på at prøve det selv! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt