Absolut! Min erfaring er, at mozzarella smelter rigtig fint og bliver dejligt trådende - perfekt til pizza eller lasagne. Hemmeligheden er at varme den op ved en moderat temperatur for at undgå, at den brænder på eller skiller.
Jeg vil også gerne lægge en kommentar til denne interessante tråd om mozzarella ost. Jeg har et kærligt forhold til denne ost og har eksperimenteret en smule i mit eget køkken.
En favorit hos mig er faktisk at bruge mozzarella i dessertretter. Prøv bare at lave en sød mozzarella toast med honning og friske bær - det er virkelig lækkert, og ostens naturlige mildhed spiller godt sammen med det søde. Havde det ikke været for Jespers, Lennarts og Camillas inspirerende ideer, havde jeg nok ikke tænkt på at prøve det selv!
En favorit hos mig er faktisk at bruge mozzarella i dessertretter. Prøv bare at lave en sød mozzarella toast med honning og friske bær - det er virkelig lækkert, og ostens naturlige mildhed spiller godt sammen med det søde. Havde det ikke været for Jespers, Lennarts og Camillas inspirerende ideer, havde jeg nok ikke tænkt på at prøve det selv!