Mathilde Lind (@mightymat)

Spørgsmål (1)

Svar (1)

Jeg er helt enig med jer, Christoffer og Helena. Men jeg vil gerne pointere, at vi ikke kan overse de betydelige forskelle i produktionen af de to typer mozzarella. Bøffelmozzarella fremstilles af mælk fra vandbøfler, som hovedsageligt findes i dele af Italien, og disse dyr går frit rundt og spiser grønt græs og urter. Det er netop dette, der tilføjer den dybe, rige smag til osten. Helt klart har jeg bemærket, at bøffelmozzarella har en meget mere distinkt og fuldbåren smagsprofil sammenlignet med almindelig mozzarella, der er lavet på komælk. Det var en komplet game-changer, da jeg brugte det i min hjemmelavede lasagne. Prisforskellen mellem de to oste er absolut berettiget, i min mening, og jeg vil anbefale enhver, der sætter pris på gourmetoplevelser, at prøve bøffelmozzarella. Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt