Steffen Skov (@steffsky24)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (2)
Hej I gode madelskere,
Efter at have læst jeres dygtige eksperimenter med en pizzaovn bliver jeg helt inspireret til at dele min egen lille succes. Jeg prøvede for nylig at lave en række forskellige tærter i min pizzaovn. Den tærte, der vandt alles hjerter herhjemme, var en klassisk spinattærte. Intensiteten fra ovnen gav tærten en lækker knasende skorpe og et saftigt indre. Et andet hit blev laksetærten med frisk dild og ricotta. Jeg kan kun opfordre alle til at prøve det af, hvis I har mulighed for det. Hvad angår Julia's pointe, så skal man helt sikkert være opmærksom på den høje temperatur – min første tærte blev en smule for sort i kanterne, så det kræver lidt finjustering.
Alt det bedste og god fornøjelse med bagningen i jeres pizzaovne!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej I gode madelskere,
Efter at have læst jeres dygtige eksperimenter med en pizzaovn bliver jeg helt inspireret til at dele min egen lille succes. Jeg prøvede for nylig at lave en række forskellige tærter i min pizzaovn. Den tærte, der vandt alles hjerter herhjemme, var en klassisk spinattærte. Intensiteten fra ovnen gav tærten en lækker knasende skorpe og et saftigt indre. Et andet hit blev laksetærten med frisk dild og ricotta. Jeg kan kun opfordre alle til at prøve det af, hvis I har mulighed for det. Hvad angår Julia's pointe, så skal man helt sikkert være opmærksom på den høje temperatur – min første tærte blev en smule for sort i kanterne, så det kræver lidt finjustering.
Alt det bedste og god fornøjelse med bagningen i jeres pizzaovne!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt