Kenneth Petersen (@kensaga63)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (2)
Hej Alle,
Det er fantastisk at se så mange passionerede pizza-bagere og spændende teknikker og metoder, tak for at dele jeres erfaringer! Selv har jeg et lidt anderledes perspektiv da jeg bor i en lille lejlighed med et meget begrænset køkkenfaciliteter. Jeg har faktisk ikke en traditionel ovn men en mini-ovn som max kan skrue op for 200 grader. Her tager det ca. 15-20 minutter for at bage en pizza. Det er selvfølgelig ikke så hurtigt som en højtemperaturovn, men pizzaen kommer ud ret godt, med et lækkert fyld og en skorpe der er tæt på perfektion. Det hele handler om at justere og lære det udstyr man har, og vær kreativ med de ressourcer, man har.
Jeg har også forsøgt mig med pande-pizza, hvor jeg laver en pizza direkte på komfuret og kun braiserer den kortvarigt i ovnen for at smelte osten. Det tager kun omkring 10 minutter og giver også en god og sprød skorpe. Så selvom vi måske ikke alle har adgang til professionelt udstyr, betyder det ikke, at vi ikke kan lave en god pizza hjemme. Glæder mig til at prøve nogle af de virkelig fantastiske metoder I alle har delt her i tråden. God bagning til alle!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej Alle,
Det er fantastisk at se så mange passionerede pizza-bagere og spændende teknikker og metoder, tak for at dele jeres erfaringer! Selv har jeg et lidt anderledes perspektiv da jeg bor i en lille lejlighed med et meget begrænset køkkenfaciliteter. Jeg har faktisk ikke en traditionel ovn men en mini-ovn som max kan skrue op for 200 grader. Her tager det ca. 15-20 minutter for at bage en pizza. Det er selvfølgelig ikke så hurtigt som en højtemperaturovn, men pizzaen kommer ud ret godt, med et lækkert fyld og en skorpe der er tæt på perfektion. Det hele handler om at justere og lære det udstyr man har, og vær kreativ med de ressourcer, man har.
Jeg har også forsøgt mig med pande-pizza, hvor jeg laver en pizza direkte på komfuret og kun braiserer den kortvarigt i ovnen for at smelte osten. Det tager kun omkring 10 minutter og giver også en god og sprød skorpe. Så selvom vi måske ikke alle har adgang til professionelt udstyr, betyder det ikke, at vi ikke kan lave en god pizza hjemme. Glæder mig til at prøve nogle af de virkelig fantastiske metoder I alle har delt her i tråden. God bagning til alle!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt