Alexander Krogh (@alexanderace)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (2)
Fantastiske indlæg, alle sammen! Jeg er helt enig i, at der virkelig kan være stor forskel på, hvilken type mozzarella man bruger. Jeg skal helt klart prøve nogle af jeres forslag næste gang, jeg skal lave pizza.
Selv har jeg haft stor succes med det, der hedder 'Burrata' - det er en form for mozzarella, men inde i midten er der en blanding af fløde og tråde af mozzarella. Den er super lækker til pastaretter, men også på pizza, hvor den cremede midte smelter ud og giver en rigtig lækker smag. Hvis I ikke allerede har prøvet det, kan jeg varmt anbefale det!
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Fantastiske indlæg, alle sammen! Jeg er helt enig i, at der virkelig kan være stor forskel på, hvilken type mozzarella man bruger. Jeg skal helt klart prøve nogle af jeres forslag næste gang, jeg skal lave pizza.
Selv har jeg haft stor succes med det, der hedder 'Burrata' - det er en form for mozzarella, men inde i midten er der en blanding af fløde og tråde af mozzarella. Den er super lækker til pastaretter, men også på pizza, hvor den cremede midte smelter ud og giver en rigtig lækker smag. Hvis I ikke allerede har prøvet det, kan jeg varmt anbefale det!
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt