Er revet mozzarella ost?
Accepteret svar
Revet mozzarella er helt bestemt ost og det er typisk den vi danskere bruger på pizza. Den har en velkendt mild ostesmag, som ikke tager over på en pizza, hvor andet pizzafyld også smagsmæssigt skal komme til sin ret.
Mozzarella er faktisk også andet end blot strimler og tern, som vi typisk køber i supermarkedet. Næste gang du skal lave pizza kan jeg klart anbefale dig at se efter andre typer mozzarella.
Du får lige en tabel med dem jeg kender til.
Mozzarella er faktisk også andet end blot strimler og tern, som vi typisk køber i supermarkedet. Næste gang du skal lave pizza kan jeg klart anbefale dig at se efter andre typer mozzarella.
Du får lige en tabel med dem jeg kender til.
Navn | Lavet af |
---|---|
Mozzarella di latte di bufala | Upasteuriseret bøffelmælk |
Mozzarella di bufala campana | Vandbøffelmælk fra den italienske provins Campania |
Mozzarella fior di latte | Frisk pasteuriseret eller upasteuriseret komælk |
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
10 svarSeneste svar
-
10 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Mozzarella er faktisk også andet end blot strimler og tern, som vi typisk køber i supermarkedet. Næste gang du skal lave pizza kan jeg klart anbefale dig at se efter andre typer mozzarella.
Du får lige en tabel med dem jeg kender til.
Selv har jeg haft stor succes med det, der hedder 'Burrata' - det er en form for mozzarella, men inde i midten er der en blanding af fløde og tråde af mozzarella. Den er super lækker til pastaretter, men også på pizza, hvor den cremede midte smelter ud og giver en rigtig lækker smag. Hvis I ikke allerede har prøvet det, kan jeg varmt anbefale det!