Trådstarter

Er revet mozzarella ost?

Accepteret svar
Revet mozzarella er helt bestemt ost og det er typisk den vi danskere bruger på pizza. Den har en velkendt mild ostesmag, som ikke tager over på en pizza, hvor andet pizzafyld også smagsmæssigt skal komme til sin ret.

Mozzarella er faktisk også andet end blot strimler og tern, som vi typisk køber i supermarkedet. Næste gang du skal lave pizza kan jeg klart anbefale dig at se efter andre typer mozzarella.

Du får lige en tabel med dem jeg kender til.
Oversigt over mozzarella friskoste og hvad de er lavet af
NavnLavet af
Mozzarella di latte di bufalaUpasteuriseret bøffelmælk
Mozzarella di bufala campanaVandbøffelmælk fra den italienske provins Campania
Mozzarella fior di latteFrisk pasteuriseret eller upasteuriseret komælk
Var dette en hjælp?

Relaterede indlæg

Alle svar (2)

Accepteret svar
Revet mozzarella er helt bestemt ost og det er typisk den vi danskere bruger på pizza. Den har en velkendt mild ostesmag, som ikke tager over på en pizza, hvor andet pizzafyld også smagsmæssigt skal komme til sin ret.

Mozzarella er faktisk også andet end blot strimler og tern, som vi typisk køber i supermarkedet. Næste gang du skal lave pizza kan jeg klart anbefale dig at se efter andre typer mozzarella.

Du får lige en tabel med dem jeg kender til.
Oversigt over mozzarella friskoste og hvad de er lavet af
NavnLavet af
Mozzarella di latte di bufalaUpasteuriseret bøffelmælk
Mozzarella di bufala campanaVandbøffelmælk fra den italienske provins Campania
Mozzarella fior di latteFrisk pasteuriseret eller upasteuriseret komælk
Trådstarter markerede dette som et svar
Var dette en hjælp?
Fantastiske indlæg, alle sammen! Jeg er helt enig i, at der virkelig kan være stor forskel på, hvilken type mozzarella man bruger. Jeg skal helt klart prøve nogle af jeres forslag næste gang, jeg skal lave pizza.

Selv har jeg haft stor succes med det, der hedder 'Burrata' - det er en form for mozzarella, men inde i midten er der en blanding af fløde og tråde af mozzarella. Den er super lækker til pastaretter, men også på pizza, hvor den cremede midte smelter ud og giver en rigtig lækker smag. Hvis I ikke allerede har prøvet det, kan jeg varmt anbefale det!
Var dette en hjælp?

Relaterede indlæg