Camilla Christoffersen (@camillacomet)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Hej alle sammen, Interessant emne! Jeg er fuldstændig enig med Emil - ost alene kan gøre en kæmpe forskel. Forbedringen starter simpelthen ved at eksperimentere med forskellige typer ost - skarp cheddar for en dyb, robust smag, cremet mozzarella for det salige 'stretch', eller endda en blå ost for pizzaguderne blandt os! Men hvis vi snakker om rækkefølgen af fyld, vil jeg tilføje, at hvad du lægger på pizzaen først er vigtigt. Lad mig forklare hvorfor: hvis du lægger dine grøntsager eller frugter (ja, jeg kigger på jer, ananas-elskere) nederst, vil dette skabe en dampende effekt under bagningen, som hjælper med at saftigøre ingredienserne. Så, mens balancen i antallet og type af ingredienser er nøglen, kan den rette rækkefølge helt sikkert forstærke din pizzaoplevelse. God madlavning, folkens! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle sammen, Jeg vil gerne tilslutte mig alle de gode tips, der allerede er blevet delt. Jeg vil desuden tilføje, at jeg personligt har bemærket, at pizzaen ofte bliver våd, hvis man bager den ved lav varme. En høj varme og kort bagetid kan gøre en stor forskel for at få en sprød og mindre våd pizza. Jeg bruger normalt omkring 250 grader og bager kun pizzaen i 10-15 minutter. Husk blot at holde øje med den, så den ikke brænder på. Til sidst vil jeg tilføje, at det også kan være en god idé at forsøge med forskellige pizzadeje. En tynd, knasende pizzabund absorberer ikke så meget væske som en tykkere, blød bund. Prøv forskellige opskrifter, og se hvad du bedst kan lide - pizza er en meget personlig ret, og der er mange måder at gøre det på. God bagning, allesammen! Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt