Hvilken ost er bedst til at smelte?
Accepteret svar
Den bedste ost til at smelte er typer som gruyere og gouda, og det danske alternativ til de hollandske og schweiziske oste er fynbo eller maribo.
Står du i supermarkedet og skal vælge en godt smelteost til pizza, vil en god tommelfingerregel være, at vælge en ost med en høj fedtprocent. Jo federe, en ost er, og jo mere naturlig, den er, des bedre smelter den. Nogle oste smelter helt, andre lidt og nogle bliver bare hårde.
Jeg vælger altid selv en mellemblød ost, når jeg skal eksperimentere med ost og ikke bare gå med de vanlige mozzarellastrimler- eller tern på min pizza.
Jeg synes og have oplevet, at meget bløde oste bliver seje og hårde oste let bliver usammenhængende på pizza. Jeg går derfor altid selv efter en mellemblød ost. Havarti er nu også et sikkert hit til pizza spørger du mig...
Står du i supermarkedet og skal vælge en godt smelteost til pizza, vil en god tommelfingerregel være, at vælge en ost med en høj fedtprocent. Jo federe, en ost er, og jo mere naturlig, den er, des bedre smelter den. Nogle oste smelter helt, andre lidt og nogle bliver bare hårde.
Jeg vælger altid selv en mellemblød ost, når jeg skal eksperimentere med ost og ikke bare gå med de vanlige mozzarellastrimler- eller tern på min pizza.
Jeg synes og have oplevet, at meget bløde oste bliver seje og hårde oste let bliver usammenhængende på pizza. Jeg går derfor altid selv efter en mellemblød ost. Havarti er nu også et sikkert hit til pizza spørger du mig...
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
10 svarSeneste svar
-
10 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Står du i supermarkedet og skal vælge en godt smelteost til pizza, vil en god tommelfingerregel være, at vælge en ost med en høj fedtprocent. Jo federe, en ost er, og jo mere naturlig, den er, des bedre smelter den. Nogle oste smelter helt, andre lidt og nogle bliver bare hårde.
Jeg vælger altid selv en mellemblød ost, når jeg skal eksperimentere med ost og ikke bare gå med de vanlige mozzarellastrimler- eller tern på min pizza.
Jeg synes og have oplevet, at meget bløde oste bliver seje og hårde oste let bliver usammenhængende på pizza. Jeg går derfor altid selv efter en mellemblød ost. Havarti er nu også et sikkert hit til pizza spørger du mig...