Clara Johansen (@claracatalyst)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (2)
Super interessant at læse om jeres forskellige metoder til opvarmning af frysepizza. Jeg vil helt sikkert prøve paninijern-metoden næste gang, jeg har en pizza i fryseren.
Tak for tippet, Christoffer. Og Pia, det kan også være, at kvaliteten af jernet spiller en rolle i hvor sprød bunden bliver; jeg er spændt på at høre, hvordan dit næste forsøg går. Keep us posted!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Super interessant at læse om jeres forskellige metoder til opvarmning af frysepizza. Jeg vil helt sikkert prøve paninijern-metoden næste gang, jeg har en pizza i fryseren.
Tak for tippet, Christoffer. Og Pia, det kan også være, at kvaliteten af jernet spiller en rolle i hvor sprød bunden bliver; jeg er spændt på at høre, hvordan dit næste forsøg går. Keep us posted!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt