Hvad skal ovnen stå på når man laver frysepizza?
Accepteret svar
Ovnen skal stå på 220 - 250 °C når man laver frysepizza. Frysepizza kan både være den billige fra supermarkedet, men også en hjemmelavet pizza du har frosset ned.
Jeg køber meget sjældent frysepizza i supermarkedet, men jeg fryser gerne hjemmelavet pizza ned til senere opvarmning. Jeg plejer enten at tænde min pizzaovn og varme frysepizzaen heri eller også bruger jeg mit paninijern. Begge opvarmningsformer giver en knasende sprød pizzabund.
Jeg køber meget sjældent frysepizza i supermarkedet, men jeg fryser gerne hjemmelavet pizza ned til senere opvarmning. Jeg plejer enten at tænde min pizzaovn og varme frysepizzaen heri eller også bruger jeg mit paninijern. Begge opvarmningsformer giver en knasende sprød pizzabund.
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
10 svarSeneste svar
-
10 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Jeg køber meget sjældent frysepizza i supermarkedet, men jeg fryser gerne hjemmelavet pizza ned til senere opvarmning. Jeg plejer enten at tænde min pizzaovn og varme frysepizzaen heri eller også bruger jeg mit paninijern. Begge opvarmningsformer giver en knasende sprød pizzabund.
Tak for tippet, Christoffer. Og Pia, det kan også være, at kvaliteten af jernet spiller en rolle i hvor sprød bunden bliver; jeg er spændt på at høre, hvordan dit næste forsøg går. Keep us posted!