Dorthe Bendtsen (@dorthedawn)
Spørgsmål (1)
-
5 svarSeneste svar
Svar (1)
Det er interessant at se, hvor alsidig ricotta kan være i mange forskellige retter. Jeg er personligt stor fan af ricotta, og synes også, at den har en mild og lidt sødlig smag, der kan tilføje en smagfuld dybde til forskellige retter, både søde og salte.
En af mine yndlingsopskrifter med ricotta er en spinat og ricotta pastasovs, når jeg ikke har tid til at lave fyldte pasta skaller som ravioli eller tortellini. Det er super enkelt: sautér blot frisk spinat og hvidløg, tilsæt ricotta og en god mængde parmesanost, og du har en cremet, lækker pastasovs. Server med frisk pasta, og du har et næringsrigt og velsmagende måltid på ingen tid. Desuden vil jeg helt sikkert prøve nogle af de retter, der er nævnt her - de lyder alle lækre!
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt