Godt indspark, Amanda, Lucas og Morten! Jeg må indrømme, at jeg tit tyr til mikroovnen, når jeg skal varme op en rest pizza. Jeg ved godt, det ikke er everybody's cup of tea, men det er bare hurtigst, og så synes jeg personligt, at det beholder fugtigheden i pizzaen ret godt, når det gøres rigtigt.
Trikset er at sætte mikroovnen på mellemhøj varme og opvarme pizzaen i korte intervaller på cirka 30 sekunder. Jeg har også læst et sted, at hvis man stiller et halvt glas vand ved siden af pizzaen, så hjælper det med at forhindre, at skorpen bliver gummiagtig. Jeg håber, at nogen vil finde det nyttigt. Men uanset hvordan man vælger at gøre det, tror jeg, vi er enige om, at genopvarmet pizza bare er skønt!
Trikset er at sætte mikroovnen på mellemhøj varme og opvarme pizzaen i korte intervaller på cirka 30 sekunder. Jeg har også læst et sted, at hvis man stiller et halvt glas vand ved siden af pizzaen, så hjælper det med at forhindre, at skorpen bliver gummiagtig. Jeg håber, at nogen vil finde det nyttigt. Men uanset hvordan man vælger at gøre det, tror jeg, vi er enige om, at genopvarmet pizza bare er skønt!