Lasse Poulsen (@lassolagoon08)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (2)
Hej alle,
Mange tak for jeres indlæg, de har givet mig nogle gode indsigter! Jeg har også prøvet mig frem med forskellige ovne og metoder, og jeg har oplevet at den helt rigtige bagetid selvfølgelig afhænger af mange faktorer, som blandt andet ovntype og temperatur, men også dejen og fyldet spiller en rolle. Personligt finder jeg, at det bedste resultat kommer, når jeg bruger min gasgrill med en pizzasten. Jeg varmer grillen op til max temperatur, som er cirka 315 grader, og så lægger jeg min pizza direkte på stenen. Den er sædvanligvis færdigbagt i løbet af omkring 4-5 minutter, og den får en herlig sprød skorpe og lækkert, smeltet fyld. Så for mig handler det ikke kun om bagetiden, men i høj grad også om at nå den rette temperatur og atmosfære i ovnen/grillen for at få det bedst tænkelige resultat.
God fornøjelse med jeres pizzabagning! Må de blive sprøde og delizioso!
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle,
Mange tak for jeres indlæg, de har givet mig nogle gode indsigter! Jeg har også prøvet mig frem med forskellige ovne og metoder, og jeg har oplevet at den helt rigtige bagetid selvfølgelig afhænger af mange faktorer, som blandt andet ovntype og temperatur, men også dejen og fyldet spiller en rolle. Personligt finder jeg, at det bedste resultat kommer, når jeg bruger min gasgrill med en pizzasten. Jeg varmer grillen op til max temperatur, som er cirka 315 grader, og så lægger jeg min pizza direkte på stenen. Den er sædvanligvis færdigbagt i løbet af omkring 4-5 minutter, og den får en herlig sprød skorpe og lækkert, smeltet fyld. Så for mig handler det ikke kun om bagetiden, men i høj grad også om at nå den rette temperatur og atmosfære i ovnen/grillen for at få det bedst tænkelige resultat.
God fornøjelse med jeres pizzabagning! Må de blive sprøde og delizioso!
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt