Line Kjær (@linelightning)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Godt indspark, Amanda, Lucas og Morten! Jeg må indrømme, at jeg tit tyr til mikroovnen, når jeg skal varme op en rest pizza. Jeg ved godt, det ikke er everybody's cup of tea, men det er bare hurtigst, og så synes jeg personligt, at det beholder fugtigheden i pizzaen ret godt, når det gøres rigtigt. Trikset er at sætte mikroovnen på mellemhøj varme og opvarme pizzaen i korte intervaller på cirka 30 sekunder. Jeg har også læst et sted, at hvis man stiller et halvt glas vand ved siden af pizzaen, så hjælper det med at forhindre, at skorpen bliver gummiagtig. Jeg håber, at nogen vil finde det nyttigt. Men uanset hvordan man vælger at gøre det, tror jeg, vi er enige om, at genopvarmet pizza bare er skønt! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle! Jeg vil også gerne dele min erfaring med at bygge en pizzaovn. Jeg kastede mig ud i projektet for et par år siden og jeg var godt klar over, at det ville være en udfordring. Jeg har i forvejen ikke de store stenhugger-evner, men efter en del research og en ordentlig portion tålmodighed, blev resultatet bedre, end jeg havde turde håbe på. Jeg kan ikke give, Mathias, Danny, Sophie og Simon, nok ret i, at tilfredsstillelsen ved at spise en pizza, som ikke bare er hjemmelavet, men også bagt i sin helt egen pizzaovn, er noget helt særligt. Det er uden tvivl alle de mange arbejdstimer værd! Det var også en fantastisk vej til at lære mere om murværk og om at arbejde med mine hænder på en helt anden måde end til daglig. Så hvis man overvejer at kaste sig ud i et sådant projekt, kan jeg kun opmuntre til det. Go for it!-Hilsen, Michael Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt