Lukas Storm (@lukaslightning)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Jeg er fuldstændig enig med både Christoffer og Louise. Personligt synes jeg begge oster har deres særlige kvaliteter, og jeg elsker at bruge dem i min madlavning. Selv er jeg vild med at tilføje burrata og frisk fersken til min sommersalater, hvor den søde frugtsmag kombineret med ostens cremede konsistens skaber en himmelsk smagsoplevelse. Jeg skal dog tilføje, at jeg også er ret begejstret for mozzarella i en klassisk caprese salat eller som fyld i en hjemmelavet ravioli. Sammen med en frisk og veltillavet tomatsauce - det er intet mindre end fantastisk. Det viser bare, at disse oster virkelig er alsidige og kan være hovedpersonerne i mange forskellige retter. Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg kan også understrege, hvor fantastisk frisk mozzarella er. Jeg finder det særligt lækker i forbindelse med friske salater! En af mine go-to retter er en jordbær, spinat og mozzarella salat. De søde jordbær sammen med den lidt syrlige spinat og den cremede mozzarella er en uovertruffen kombination. Top det hele med en simpel balsamico dressing og du har det mest forfriskende sommermåltid. Nanna, dit forslag med mozzarella-en-karraza lyder virkelig interessant, det vil jeg absolut prøve næste gang jeg griller! Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt