Morten Juhl (@mortenmaelstrom)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (2)
Tak for de gode tips, Christoffer.
Jeg er også en stor fan af hvide pizzaer. Jeg plejer faktisk ofte at variere osteblandingerne, og blandt andet tilføje lidt gorgonzola for at give det lidt ekstra smag. Jeg kan også anbefale at tilføje et par skiver mozzarella på toppen lige inden servering. Så bliver den ekstra cremet og lækker.
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle! Jeg er helt med på, at en pizzaovn kan bruges til mere end kun at lave pizza. Faktisk er det min bedste ven, når det kommer til at lave kulinariske mesterværker, lige fra majspandekager til ristet brød med et strejf af olivenolie.
Jeg kan særligt anbefale at eksperimentere med majspandekager. Det er ligetil at lave, og så bliver de usædvanligt sprøde og lækre. De er perfekte som snacks eller som en del af en større tapasret. Stines dessert-idé med pizza dough, chokolade og marshmallows lyder også fantastisk, det vil jeg prøve næste gang! Pizzaovnen svigter aldrig, uanset hvad man udfordrer den med. Glæder mig til at høre flere kreative måder at bruge den på!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt