Hvad er revet mozzarella lavet af?
Accepteret svar
Revet mozzarella er lavet af drænet frisk mozzarella, der efter dræning kan rives og blive til den revne ost, som vi kender den fra pizza, pasta mm. Jeg kan også varmt anbefale at rive andre oste til brug på pizza, da det kan give vidt forskellige smagsoplevelser. Vil du eksempelvis rive en relativ blød os såsom havarti, kan du med fordel give den et par timer i fryseren, så den bliver lidt ekstra hård, hvorefter den nemmere kan rives.
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
10 svarSeneste svar
-
10 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Havarti i fryseren er en ny én for mig. Jeg er spændt på at prøve det, næste gang jeg laver pizza. Har du nogle anbefalinger til andre oste, der kunne give en interessant twist til en klassisk pizza? Skulle gorgonzola for eksempel have noget gang i fryseren, før den rives, eller kan den klare det i sin normale konsistens?