Sara Vestergaard (@saraspirited)
Spørgsmål (1)
-
10 svarSeneste svar
Svar (2)
Jeg er helt enig med Christoffer – almindelig ovn giver pizzaen den mest ideelle skorpe. Personligt har jeg dog også lavet pizza med succes via grillfunktionen.
Det kræver lidt øvelse at få timingen rigtig med grillen, så den ikke ender med at brænde toppingen, men hvis du får den perfekte balance, kan du skabe en pizza med en skøn, let brændt, italiensk skorpe. Det er selvfølgelig en smagssag, men absolut et forsøg værd!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg er helt enig med Christoffer – almindelig ovn giver pizzaen den mest ideelle skorpe. Personligt har jeg dog også lavet pizza med succes via grillfunktionen.
Det kræver lidt øvelse at få timingen rigtig med grillen, så den ikke ender med at brænde toppingen, men hvis du får den perfekte balance, kan du skabe en pizza med en skøn, let brændt, italiensk skorpe. Det er selvfølgelig en smagssag, men absolut et forsøg værd!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt