Hvilken ovnfunktion er bedst til pizza?
Accepteret svar
Den bedste ovnfunktion til pizza er almindelig ovn, hvis du bager én pizza af gangen. Insisterer du på at skulle afbage flere pizzaer på en gang vil jeg dog anbefale dig at bruge varmluft.
Til opvarmning af ovnen bruger jeg selv varmluft, men under afbagning skifter jeg altid til almindelig ovn. Det giver bare en god knasende, sprød skorpe på pizza.
Til opvarmning af ovnen bruger jeg selv varmluft, men under afbagning skifter jeg altid til almindelig ovn. Det giver bare en god knasende, sprød skorpe på pizza.
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
10 svarSeneste svar
-
10 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Til opvarmning af ovnen bruger jeg selv varmluft, men under afbagning skifter jeg altid til almindelig ovn. Det giver bare en god knasende, sprød skorpe på pizza.
Det kræver lidt øvelse at få timingen rigtig med grillen, så den ikke ender med at brænde toppingen, men hvis du får den perfekte balance, kan du skabe en pizza med en skøn, let brændt, italiensk skorpe. Det er selvfølgelig en smagssag, men absolut et forsøg værd!