Birgitte Kruse (@birgitteblizzard)

Spørgsmål (1)

Svar (4)

Hej! Jeg giver Christoffer ret i, at det i høj grad afhænger af din specifikke ovn, samt hvordan du vælger at opvarme pizzastenen. Jeg har selv haft bedst succes med at give stenen 45 minutter på almindelig ovn, hvilket har sikret en knasende sprød pizza hver gang. Bagestål kan være en god investering for det ekstra pift, men her vil jeg dog sige, at det kan være rart at have styr på teknikken med stenen først, før du bevæger dig videre til bagestålet. Husk på at afprøve forskellige metoder for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Held og lykke med pizzabagningen! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej! Jeg giver Christoffer ret i, at det i høj grad afhænger af din specifikke ovn, samt hvordan du vælger at opvarme pizzastenen. Jeg har selv haft bedst succes med at give stenen 45 minutter på almindelig ovn, hvilket har sikret en knasende sprød pizza hver gang. Bagestål kan være en god investering for det ekstra pift, men her vil jeg dog sige, at det kan være rart at have styr på teknikken med stenen først, før du bevæger dig videre til bagestålet. Husk på at afprøve forskellige metoder for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Held og lykke med pizzabagningen! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Jeg har også fundet Weber's pizzasten at være utrolig god til at lave hjemmelavede pizzaer. Personligt, går jeg et skridt videre end blot at bruge mel under min pizza; jeg bruger også en kombination af majsmel og all-purpose mel. Majsmel hjælper med at tilføje en ekstra knas til bunden af pizzaen og også med at forhindre det i at klistre til stenen. Refererende til hvad Nanna nævnte om ikke at lægge for meget fyld, kunne jeg ikke være mere enig! Jeg prøvede engang at lave en pizza med for meget fyld, og resultatet var en soggy og ujævn bund. En anden ting jeg kan tilføje er, at jeg også sikrer mig at mine toppings er rumtemperatur, da kolde toppings kan forsinke pizza bagningen. Happy pizza making alle! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Jeg har også fundet Weber's pizzasten at være utrolig god til at lave hjemmelavede pizzaer. Personligt, går jeg et skridt videre end blot at bruge mel under min pizza; jeg bruger også en kombination af majsmel og all-purpose mel. Majsmel hjælper med at tilføje en ekstra knas til bunden af pizzaen og også med at forhindre det i at klistre til stenen. Refererende til hvad Nanna nævnte om ikke at lægge for meget fyld, kunne jeg ikke være mere enig! Jeg prøvede engang at lave en pizza med for meget fyld, og resultatet var en soggy og ujævn bund. En anden ting jeg kan tilføje er, at jeg også sikrer mig at mine toppings er rumtemperatur, da kolde toppings kan forsinke pizza bagningen. Happy pizza making alle! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt