Trådstarter

Kan man bruge Weber pizzasten i ovn?

Relaterede indlæg

Alle svar (2)

Absolut, jeg bruger selv min Weber pizzasten i min almindelige køkkenovn. Jeg opvarmer ovnen til fuld styrke med stenen indeni for at opnå den der skønne sprøde bund, som man kender fra en rigtig pizzaovn. Husk bare at lægge stenen i ovnen, mens den er kold, så den kan varme gradvist op og undgå risikoen for at revne med temperaturchokket.
Var dette en hjælp?
Hej alle,
Jeg har også fundet Weber's pizzasten at være utrolig god til at lave hjemmelavede pizzaer. Personligt, går jeg et skridt videre end blot at bruge mel under min pizza; jeg bruger også en kombination af majsmel og all-purpose mel. Majsmel hjælper med at tilføje en ekstra knas til bunden af pizzaen og også med at forhindre det i at klistre til stenen.

Refererende til hvad Nanna nævnte om ikke at lægge for meget fyld, kunne jeg ikke være mere enig! Jeg prøvede engang at lave en pizza med for meget fyld, og resultatet var en soggy og ujævn bund. En anden ting jeg kan tilføje er, at jeg også sikrer mig at mine toppings er rumtemperatur, da kolde toppings kan forsinke pizza bagningen. Happy pizza making alle!
Var dette en hjælp?

Relaterede indlæg