Hej alle,
Jeg forsøger mig også jævnligt med at smelte frisk mozzarella og jeg vil blot tilføje, at kvaliteten af osten også spiller en stor rolle. Personligt synes jeg, at økologisk mozzarella har en mere intens og dyb smag, som jeg rigtig godt kan lide. Den kan være lidt dyrere, men den ekstra smag det bringer til retterne er det helt sikkert værd for mig. Jeg synes, Alberts metode med at dræne osten for væske først er genial og vil bestemt forsøge mig med den næste gang. Tak for alle jeres gode råd og tips! God madlavning.
Jeg forsøger mig også jævnligt med at smelte frisk mozzarella og jeg vil blot tilføje, at kvaliteten af osten også spiller en stor rolle. Personligt synes jeg, at økologisk mozzarella har en mere intens og dyb smag, som jeg rigtig godt kan lide. Den kan være lidt dyrere, men den ekstra smag det bringer til retterne er det helt sikkert værd for mig. Jeg synes, Alberts metode med at dræne osten for væske først er genial og vil bestemt forsøge mig med den næste gang. Tak for alle jeres gode råd og tips! God madlavning.