Cecilia Nymand (@ceciliacipher)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Jeg synes ideen med olivenolie og hvidløg som Christoffer nævner lyder rigtig lækkert og enkelt. Selv er jeg dog mere til en bagterdressing af f.eks. cremet balsamico, som har en sød og syrlig smag, der virkelig kan fremhæve smagen om det er på en vegetarpizza eller en med forskellige slags kød. I forbindelse med topping på pizza kan jeg også varmt anbefale at dryppe god olivenolie over, lige før servering. Det tilføjer en lækker friskhed og giver pizzaen det ekstra pift. Desuden er chili-olivenolie en favorit herhjemme. Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det lyder som om, vi alle har haft forskellige erfaringer med brugen af bagepapir i pizzaovnen. Jeg vil gerne tilføje min egen oplevelse til samtalen. I starten brugte jeg også bagepapir, men jeg er faktisk begyndt at benytte en speciel bagesten, der er lavet specifikt til pizzaerne. Denne bagesten absorberer fugt og bliver utrolig varm - det vil sige, det skaber det perfekte miljø for en lækker sprød pizzabund. Hvis pizzaen laves korrekt, hænger den ikke på stenen og finishen på bunden er langt bedre end hvad jeg tidligere har opnået med bagepapir. Dog er det en god ide at huske at rengøre stenen efter hvert anvendelse, da det ellers kan give en brændt smag til de efterfølgende pizzaer. Jeg kan kun anbefale denne metode! God fornøjelse i dit pizzabageri. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt