Det lyder som om, vi alle har haft forskellige erfaringer med brugen af bagepapir i pizzaovnen. Jeg vil gerne tilføje min egen oplevelse til samtalen.
I starten brugte jeg også bagepapir, men jeg er faktisk begyndt at benytte en speciel bagesten, der er lavet specifikt til pizzaerne. Denne bagesten absorberer fugt og bliver utrolig varm - det vil sige, det skaber det perfekte miljø for en lækker sprød pizzabund. Hvis pizzaen laves korrekt, hænger den ikke på stenen og finishen på bunden er langt bedre end hvad jeg tidligere har opnået med bagepapir. Dog er det en god ide at huske at rengøre stenen efter hvert anvendelse, da det ellers kan give en brændt smag til de efterfølgende pizzaer. Jeg kan kun anbefale denne metode! God fornøjelse i dit pizzabageri.
I starten brugte jeg også bagepapir, men jeg er faktisk begyndt at benytte en speciel bagesten, der er lavet specifikt til pizzaerne. Denne bagesten absorberer fugt og bliver utrolig varm - det vil sige, det skaber det perfekte miljø for en lækker sprød pizzabund. Hvis pizzaen laves korrekt, hænger den ikke på stenen og finishen på bunden er langt bedre end hvad jeg tidligere har opnået med bagepapir. Dog er det en god ide at huske at rengøre stenen efter hvert anvendelse, da det ellers kan give en brændt smag til de efterfølgende pizzaer. Jeg kan kun anbefale denne metode! God fornøjelse i dit pizzabageri.