Trådstarter

Hvornår skal der ost på en pizza?

Relaterede indlæg

Alle svar (2)

Hej alle pizzaelskere,
Personligt foretrækker jeg at være lidt utraditionel med min ost. I stedet for at smide osten på før pizzaen går i ovnen, tilføjer jeg ofte et lag frisk mozzarella eller feta, efter at pizzaen er kommet ud af ovnen. Det tilføjer en lækker, frisk smag og kontrast til det opvarmede fyld. Dog kan jeg godt se fordele ved jeres metoder og grundene til, at I lægger osten på som I gør. Det er sjovt at se, hvordan forskellige personer har forskellige præferencer, og det viser bare, hvor alsidig en ret pizza er! God fornøjelse med jeres fremtidige pizzaeventyr!
Var dette en hjælp?
Hej pizzafolk,
Jeg har læst jeres metoder med stor interesse, og det hele lyder lækkert! Personligt har jeg fundet ud af, at hvis jeg bruger en blanding af forskellige oste på mine pizzaer, bliver smagen endnu bedre. Jeg kan godt lide at bruge en blanding af mozzarella, cheddar og parmesan for at få en rig ostesmag ud over hele pizzaen. Jeg spreder det over det rå fyld før bagning, ligesom Marie og Simon. Jeg er dog også stor tilhænger af Sofia og Alexanders metoder, så måske skal jeg eksperimentere med at tilføje endnu flere forskellige oste efter bagning! Pizzasnak kan man bare ikke få nok af. Bevæbnet med alle de gode ideer fra denne tråd kan jeg næsten ikke vente med at gå i gang med min næste pizzaeventyr!
Mange hilsner fra en anden pizzaentusiast!
Var dette en hjælp?

Relaterede indlæg