Jeg er helt enig med både Benjamin og Trine i, at det er muligt at fryse mozzarella ned, men at konsistensen kan ændre sig lidt. Jeg har en lille tzatziki-hack, jeg plejer at bruge, når jeg har frosset mozzarella. I stedet for at bruge den på pizza eller i lasagne, som flere har foreslået, så kan du prøve at blande din tøede mozzarella med lidt yoghurt, hvidløg, agurk og lidt citronsaft. Det smager fantastisk, og den grynede konsistens bliver knap så mærkbar, da det bare blandes sammen med de andre ingredienser i din tzatziki. Så hvis du har frosset din mozzarella og ikke ved, hvad du skal bruge den til, kan jeg varmt anbefale at prøve denne tzatziki-variant! Håber det hjælper nogen :)
Jeg er helt enig med både Benjamin og Trine i, at det er muligt at fryse mozzarella ned, men at konsistensen kan ændre sig lidt. Jeg har en lille tzatziki-hack, jeg plejer at bruge, når jeg har frosset mozzarella. I stedet for at bruge den på pizza eller i lasagne, som flere har foreslået, så kan du prøve at blande din tøede mozzarella med lidt yoghurt, hvidløg, agurk og lidt citronsaft. Det smager fantastisk, og den grynede konsistens bliver knap så mærkbar, da det bare blandes sammen med de andre ingredienser i din tzatziki. Så hvis du har frosset din mozzarella og ikke ved, hvad du skal bruge den til, kan jeg varmt anbefale at prøve denne tzatziki-variant! Håber det hjælper nogen :)