Jeg kan se, at I alle tre har gode erfaringer med brug af pizzasten både i grill og ovn. Jeg har selv også brugt min pizzasten på den måde. Men lige et lille tip fra min side - jeg har oplevet, at hvis jeg lægger pizzasten i ovnen, når jeg tænder den, kommer varmen mere jævnt ud og opvarmningstiden mindskes.
Lena, dit punkt om bagestål er meget interessant. Jeg har overvejet at prøve det, da jeg har hørt om det flere gange. Kan du anbefale et bestemt mærke? Jeg vil også tilføje, at for de ultimative pizzaentusiaster, en pizzaspade kan være en god investering. Det gør det meget lettere at få pizzaen ind og ud af ovnen uden at brænde fingrene.
Lena, dit punkt om bagestål er meget interessant. Jeg har overvejet at prøve det, da jeg har hørt om det flere gange. Kan du anbefale et bestemt mærke? Jeg vil også tilføje, at for de ultimative pizzaentusiaster, en pizzaspade kan være en god investering. Det gør det meget lettere at få pizzaen ind og ud af ovnen uden at brænde fingrene.